Prince of Persia Classic

Prince of Persia Classic Free 2.1

Gratis Prince of Persia op je mobiel

VOOR

  • Trouw aan het origineel
  • Uitstekende graphics

TEGEN

  • Lastige besturing

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Prince of Persia Classic een goed alternatief.

Prince of Persia Classic voor Android is de gratis remake van een platformklassieker die iedereen in de jaren 90 in zijn greep hield.

Prince of Persia Classic is 1 van de meest populaire platformers. In deze Androidversie speel je exact hetzelfde spel; iedereen die het origineel gespeeld heeft herkent direct het eerste level. Wat ook meteen opvalt is de grafische metamorfose. Prince of Persia Classic ziet er een stuk gelikter uit dan de versie uit 1989.

Net als in Super Mario Bros. moet je een prinses redden uit de klauwen van een slechterik. Onderweg ontwijk je tal van hindernissen en valkuilen. Tevens zijn de gangen een waar labyrinth. Om bij het einde van een level te komen, moet je uitvogelen waar je heen moet. In deze gratis versie is er maar 1 spelmodus, de klassieke. Wil je wat meer uitdaging, kijk dan een bij de betaalde versie van Prince of Persia Classic.

De besturing van Prince of Persia Classic luistert erg nauw. Rechtomhoog springen was nog nooit zó lastig. Het komt dan ook te vaak voor dat je heen en weer loopt te schuiven in de hoop dat je er goed voor komt te staan. Dit is vrij frustrerend. Dat is jammer, want verder is het nog steeds een heerlijke game.

Prince of Persia Classic is een prima remake van de klassieker. De game ziet er mooier uit dan ooit maar heeft niks van zijn charme verloren. Het is daarom zonde dat de besturing wat tegenvalt.

Meeste downloads Adventure voor android

Meer
Prince of Persia Classic

Download

Prince of Persia Classic Free 2.1

Beoordelingen about Prince of Persia Classic